Over Vinos Del Mundo

Van harte welkom!

Van harte welkom op de webstek van Vinos del Mundo! Neem gerust een kijkje tussen onze selectie wereldwijnen. Voor elke gelegenheid vind je hier de gepaste wijn. Wij staan je graag bij met raad en daad; aarzel dus niet ons te contacteren!

Over ons

Het begon allemaal met een IT-er met een passie voor lekker eten en drinken. Raf volgde zijn hotel-opleiding in Antwerpen aan de PIVA. Tijdens de opleiding sommelier werd zijn nieuwsgierigheid extra geprikkeld en ging hij op zoek naar wereldwijnen. Het werd een heerlijke ontdekkingstocht die resulteerde in Vinos del Mundo. Er wordt overal ter wereld zo veel lekkere wijn gemaakt; dat moet je toch delen, niet?

Met Vinos del Mundo wil Raf iedereen warm maken voor het lekkere druivennat dat de wereld te bieden heeft. Of het nu bij een maaltijd gedronken wordt, op een zonnige namiddag in de tuin of ’s avonds gezellig bij een film, Vinos del Mundo heeft de geschikte wijn!

Tante Gin-Tonic proeft…

Regelmatig proeft tante Gin-Tonic verschillende gins, schuimwijnen en wijnen. Volg tante Gin-Tonic op Facebook en Instagram!

Wine-and-food pairing

Hebt u een heerlijk menu samengesteld, maar weet u niet welke wijn erbij te serveren? Contacteer ons met uw menu en wij zoeken voor u uit welke wijnen uw maaltijd een niveau hoger tillen.

Bedrijven

Wil u uw klanten of werknemers verrassen met een fles wijn of schuimwijn? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

De waardering van www.vinosdelmundo.be bij Trustprofile Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.
0